Useampien laturien käyttö puhelimessa

Useampien laturien käyttö puhelimessa

November 29, 2022 Off By Antwan Kreiger V

Vaikka puhelimien akun kesto on kehittynyt vuosein aikana, älypuhelimien akku kuluu nykyään harmillisen nopeasti. Älypuhelimet käyttävät akkua paljon, sillä ison näytön grafiikan pyörittäminen ja erilaiset sovellukset kuluttavat paljon akkua. Akkua saakin ladata useasti. Onko joskus käynyt niin, että olet porukan ainoa iPhonen omistaja, ja muiden puhelinten laturit eivät ole yhteensopivia omasi kanssa? Lue lisää, jos haluat tietää laturien ominaisuuksista.

Lataa puhelimesi nopeasti ja tehokkaasti

Apple 20 W USB-C virtalähteellä lataat iPhonesi tehokkaasti. USB-C laturit sopivat yleisesti kaikkiin iPhone-laitteisiin, joissa on USB-C trust. Tässä laturissa on myös pikalataustoiminto, jonka avulla puhelin latautuu nopeasti. USB-C-malliset laturit ovatkin markkinoilla hyvin yleisiä.

Alogic Rapid Power 65W GaN -laturilla puolestaan lataan myös muut laitteet iPhonesi lisäksi. Laturipaketit sisältävät yleensä myös itse laturipäähän yhteensopivan latausjohdon.

Varalaturista ei ole haittaa

Älypuhelimien laturi on tärkeä tarvike. Harmillisen usein se unohtuu kotiin, ja esimerkiksi töissä tai lomamatkalla huomaa, että laturi puuttuu. Siksi onkin hyvä, jos latureita on useampia. Esimerkiksi mökille tai töihin voi ostaa oman laturin, jolloin puhelimen saa ladattua aina, kun akku alkaa näyttää pieniä prosentteja.

IPhonetalo on iPhone-tarvikkeiden asiantuntija. Tällä sivulla älypuhelimeesi löytyy varalaturit ja muut tarvikkeet. Varalaturi kulkee kätevästi mukanasi joka paikkaan, jolloin puhelimesi pysyy aina varmasti virrassa. Pienenä esineenä sitä on helppo kuljettaa mukana vaikkapa laukussa tai jopa takin taskussa.